Obrvi so okvir obraza

Se sprašuješ kako bi bilo, če bi se rodila kot moški? Si se že kdaj vprašala kaj od tega? Uff jaz sem se neštetokrat kako bi bilo, če ne bi bila ženska.

Ampak čisto iskreno povedano mi je super po eni strani biti ženska, všeč mi je urejanje las, make-up vse te reči, razen ko pridejo tisti nadležni dnevi v tednu to mi sploh ni všeč, ampak to tako pomojem nobeni ženski ni kaj v veselje iskreno rečeno. Vendar super je, ko se lahko ličiš, to je zame umetnost, ki je nekaj posebnega. Saj moški se tudi dandanes ličijo, ampak ne tako kot ženske.

Image result for obrvi

Pa oblikovanje obrvi, ustnice, moreš točno vedeti kam kakšen produkt nanesti, da dosežeš nek dober efekt in vse to. In ostanimo na primer pri obrveh. Obrvi so takšna majhna stvar na obrazu, če pogledamo ne, ampak obrvi so dejansko okvir obraza, pa čeprav je na obrazu to nekaj majhnega, če so lepo urejene naredi obraz še mnogo lepši in boljši, popolnoma drgačna si potem.

Obrvi ti lahko tudi polepšajo na obrvi da-frame.com, vse kar moreš narediti je da greš do njih in tam lepo ležiš da ti profesionalke naredijo kot to le one znajo. Sam, če nisi mojster v tem nikoli ne boš naredil obrvi tako lepo kot je treba pa že stojiš pred ogledalom tri ure ti nič ne pomaga, če ne znaš narediti kot je treba. Včasih je pač potrebno malce reskirati in investirati vase, da si potem takšen kot hočeš biti.