Kakšno zdravljenje bi si ti raje izbral/-a?

Zdravljenje ni samo to, da se vstanemo, ko nas nekaj boli, pokličemo zdravnika oz. gremo kar k dežurnemu zdravniku in voila, bodo že oni “popravili” to kar me muči. Kako lahko tako slabo cenite svoje zdravje? Ne bi raje, za začetek, če vas muči še neka manjša stvarca, ne bi raje poiskali nekaj bolj naravnega in šele potem, če to res ne bi pomagalo bi šli na res druge zadeve kot so zdravniki in tablete?

Image result for konoplja zdravi

Takšna sem jaz, najprej raje poskusim naravne zadevščine šele nato posežem po tabletah. Kajti v preteklosti sem se enkrat že opekla in sem dobila napačne tablete seveda in napačno diagnozo in sem bila kot poskusni zajček in imela abnormalne bolečine, da ne govorim nato še o drugih stanskih učinkih, ki so nastali zaradi vseh the tablet in njihovih učinkov. Izvide sem imela tako slabe, kot da sem že napol mrtva oz. za v grob a stara šele 26 let.

Ko sem nehala s tabletami kar sem se sama odločila sem bila bolje in sem se odločila za zdravljenje s konopljinimi izdelki in ne moreš verjeti kako se ti lahko zdravje izboljša, samo na nekaj naravnega moraš iti! In od takrat dalje sem si sama pri sebi rekla, da so tablete res zadnje v vrsti, vedno in res vedno bom preizkusila nekaj naravnega šele potem vse ostalo. Se strinjate z menoj, da je nekaj takšnega mnogo boljše kot pa se zastrupljati? Dokler ne izkusiš bolečine in vseh tistih slabih izvidov, ki nastanejo zaradi tablet tako ne verjameš v to, ampak jaz, ko sem pa dala to skozi pa je bilo to to. Saj veste kako pravijo: “osel gre samo enkrat na led”.