Delimo si izkušnje!

Izbiranje destinacij za potovanja, kratke izleteke to je nekaj najlepšega, ker veš da boš lahko za nekaj časa odšel od doma in pozabil na popolnoma vse. Sploh, če se za določen kraj zelo dolgo veseliš in imaš željo, da boš šel v tisti kraj, potem bo ta izkušnja sigurno lepa. Ne samo, da izberemo lep kraj, izbrati moramo tudi lepo prenočišče, da je potem celota nepozabna in si jo bomo zapomnili za vekomaj. Ker, kaj vam pomaga, da greste nekam, tam je božansko lepo, ampak sobe bodo pa katastrofalne in prenočišče nasploh. Pri Borea prenočišča teh težav ni! Če se odločite za potep v krajih Vipava, Ajdovščina je tam res popolno.

Image result for borea rooms

To vam povem iz prve roke, saj sem tam že bila in v veliko veselje mi je, ko lahko takšne stvarce priporočim naprej drugim ljudem in jim lahko pomagam do nepozabnih doživetij. Ker ljudje si moremo pomagati med seboj, dajmo si deliti svoje dobre izkušnje, ker če lahko povemo svoje mnenje kako nam je nekje bilo in če bi to izkušnjo še ponovili, kakšno je bilo osebje in tako naprej, se bo drugim mnogo lažje odločiti kam sploh iti kot pa da greš nekam pa sploh ne veš kako bo. Res je, da vsak lahko ima drugačne izkušnje, ampak kaj preveč drugačne pa spet ne morejo biti.

Image result for vipava

Pa velikokdo včasih sploh ne ve za kaj, pa če mu nekdo drug pove, veš to pa to je tam pa tam, zelo dobro in lepo je tam, potem seveda da boš tudi ti šel tja, ki tega nisi vedel in imaš namen iti v tisti kraj šel ravno tja, ni res? Delimo si izkušnje dragi ljudje, življenje je mnogo lepše, če smo prijazni en do drugega.