Lepota nima cene!

Biti ženska je danes težko! Vendar to ne mislim v kakšnem slabem pomenu, vendar v takšnem pomenu, da ženske pač smo takšne, da vedno hočemo nekaj dodati na sebi, izboljšati, se nekako v vseh pogledih polepšati in če se hočeš polepšati potrebuješ seveda denar, ker nič ni danes zastonj kar se lepote tiče.

Za obraz je potrebno iti k nekomu, ki se spozna na posebna čiščenja obraza, za maderoterapijo moreš spet iti k nekomu, ki to obvlada, da se ti koža učvrsti ter da izgine kakšen celulitek iz določenega mesta, hočeš lepe nohtke, spet moraš iti k nekomu, ki se prav ukvarja z nohti, saj če hočeš imeti kakšen gel oz. gelish in če tega ne obvladaš sama si lahko noht samo uničiš, ter če hočeš podaljške moraš spet iti nekam da ti jih naredijo ali pa si jih sama kupiš in nadeneš, če imađ te clip on, vendar spet vse to stane.

Image result for kaj so oxy lasni podaljški

Pač v glavnem point vsega tega je, da potrebujemo denar, da se neka razlika vidi na nas, da smo jo naredile. Recimo pri podaljških pa je tako, da so danes zelo »in« OxY lasni podaljški in to si tudi v večini ženske dajejo nase. Res je, ženska je nekaj čisto drugega ko ima to na sebi, res je da to niso tvoji tvoji lasje, vendar malo ti zgostijo tvoje naravne lase in podaljšajo in izgledaš res fenomenalno.

Vendar to mogoče ni ravno za vsako žensko, to je mogoče bolj za takšne katere bolj skbijo za svoje lase, saj kot prvo za svoje moraš prav tako skrbeti, vendar če že za svoje ne poskrbiš lepo kako boš potem poskrbel za neke še dodatne podaljške, ki prav tako potrebujejo tudi neko nego?

Tako da ja, podaljški res niso za vsako, vendar če želiš izgledati lepo in da boš res nekaj posebnega potem je le to zate, vendar moraš za vse skrbeti! Tudi za svojo kožo – obraz moraš skrbeti, kajti če si ga ne umivaš ter neguješ redno dobiš slabo kožo, mastno po možnosti, polno mozoljev in enako je z lasmi. Res neguj sebe, svoje lase, svojo kožo, ker si zaslužijo.