NAJ VSAKODNEVNA NAVADA POSTANE RAZVADA

Za sodobnega moškega je britje danes nujna obveznost, ki se ji mora pogosto podvreči kar vsakodnevno. S topim, zastarelim ali včasih celo rjastim brivnikom, ki bolj kakor v kopalnico spada v koš za smeti, je britje lahko počasno, mukotrpno in včasih zdravju naravnost nevarno, saj lahko z neostrim in umazanim rezilom tvegamo nevarnost poškodovane in razdražene kože in posledično infekcij in vnetij. Neprimerno rezilo lahko vsakodnevno dejavnost spremeni v muko, ki bo narekovala tako naše razpoloženje, počutje kakor tudi videz tekom celotnega dneva.

Vendar ni treba, da je tako!

Če tudi vi spadate med tiste ljudi, ki si ne znajo predstavljati, da bi se njihovo vsakodnevno jutranje britje lahko iz neprijetne obveznosti spremenilo v sproščujočo in meditativno navado, minute, ki jih lahko porabite za razmišljanje o svojih obveznostih tekom dneva in umirjanje svojega uma, imamo za vas novico – britje je lahko izjemno prijetno in sproščujoče, in vam lahko zjutraj prijetno sprosti obraz, če vam bo vaš brivnik le vlival zaupanje.

Pri Philipsu se zavedamo vaših dvomov, kar se odraža tudi na naših moških brivnikih, ki so zasnovani z mislijo na vaše potrebe in želje; pri načrtovanju zasnove brivnika poleg funkcionalnosti in elegantnosti upoštevamo tudi vse tiste malenkosti, ki britje delajo bolj gladko, časovno ekonomično in udobno. Z mislijo na vas smo razvili novi, izjemno prilagodljivi in zmogljivi električni brivnik za suho britje S3520/06 iz serije Shaver 3000.

IZJEMNA PRILAGODLJIVOST ZA PROFESIONALNE REZULTATE
4-smerna prilagodljiva glava brivniku omogoča natančno prilagajanje potezam vašega obraza – tudi po vratu in na čeljusti, ki sta navadno le težko dostopna! – po drugi strani pa visoko stopnjo zajetja tudi najmanjših dlačic. Medtem poseben sistem rezil ComfortCut z zaobljenimi robovi skrbi za vaše popolno udobje med suhim britjem in ščiti vašo kožo med poškodbami.

IDEALNO ZA PRIREZOVANJE ZALIZCEV IN BRKOV
Izpopolnite svoj videz z vzmetnim rezilom. Idealen je za oblikovanje brkov in prirezovanje zalizcev. Pri tem vam bo v pomoč tudi ergonomsko oblikovan ročaj, ki vam bo omogočal dober oprijem med britjem in preprečil neželene ureznine.

ZMOGLJIVA BATERIJA IN PREPROSTO ČIŠČENJE ZA DOLGO ŽIVLJENJSKO DOBO APARATA
Brivniki za moške iz serije Shaver 3000 se ponašajo tudi s posebnostjo, ki vas bo na dolgi rok zagotovo navdušila; omogočajo vam udobno brezžično uporabo, inovativna litij-ionska baterija se bo ob vsakem britju napolnila za dlje časa in vam leto za letom omogočala vedno daljšo uporabo. Že ob prvi uporabi vam bo napolnjen aparat sicer omogočal kar do 50 minut uporabe, kar je v teoriji dovolj, da bi se brez premora obrili kar 17x. Kadar pa nimate časa za vnaprejšnje polnjenje, lahko brivnik med uporabo tudi istočasno napajate.
Aparati za britje S3520/06 iz serije Shaver 3000 so tudi zelo preprosti za čiščenje; njihovo glavo lahko preprosto odprete in sperete pod tekočo vodo iz pipe.