Ali je razlog ZAKAJ vedno prisoten?

Želje vsakega posameznika so drugačne, saj smo si tudi ljudje po karakterjih zelo drugačni. Včasih smo si kar repveč drugačni, da nikakor na določenih poglavjih v življenju ne moremo priti do neke skupne točke. Sploh v partnerskem odnosu moramo biti včasih kar močni, kajti pride velikokrat do čisto nepotrebnih preprirov, ker se mož in žena oziroma fant in punca nikakor ne moreta dogovoriti nekih popolnoma normalnih, navadnih stvari. Včasih pride do prepira že samo, ko izbirata posteljnino!

Image result for metroshop posteljnine

Ona mu reče, kako čudovite posteljnine so to, hočem eno imeti, in on se ne strinja ter ji zabrusi nazaj, pa kje so kakšne lepe posteljnine, če pa so vse tako čudne barve in oblike, in voila, začne se prepir. In ne mislite si, da to ni res, da se to ne dogaja, vendar ja, se dogaja in to kar pogosto. V večini imajo gospodinjstva preko ženske in pač same uredijo gnezdece kakor želijo, vedo in znajo.

Ponekod pa se moški vtikujejo v vsako žensko stvar, ker hoče imeti tudi on glavno besedo in pride do trenja. Lahko pa je tudi obratno, seveda odvisno od posameznikov kakšno besedo ima kdo v družini. Vendar meni osebno se zdi da pri izbiri posteljnine pa se res ne bi smeli skregati, ali pač, ne vem, kajti z mojim partnerjem se lahko vse zmeniva.

Mogoče pa je problem v tem, ker ona bi na primer rada bolj hladne barve posteljnine, partnerju pa so všeč bolj žive barve oziroma obratno in se začne buckanje, ne ne bo hladna barva, ne ne bo topla barva in smo tam kjer ne bi smeli biti. Vendar, zakaj bi se kregali za takšno bedarijo, kajti to je bedarija resno. Raje se vsedite skupaj, pojdite na www.metroshop.si in si izberite eno skupno posteljnino, kajti imajo jih polno in vsaka je lepša kot druga in zagotovo boste prišli do nekega skupnega jezika!