3D izris kuhinje

Našla oz. našel si kuhinjo katera ti je res zelo zelo dobra, super in fajna. Ampak ne veš pa kako bi sploh izgledala v tvojem prostoru, če bi bila sploh prava, dovolj velika, ali pa da ni prevelika in podobno. Takšni smo vsi ljudje, najdemo nekaj dobrega, ampak nismo pa 100 %, če bo sploh ustrezalo našim meram, kaj pač mi potrebujemo. Ampak nič bat, če recimo kupujete novo kuhinjo, najdete res pravo, vašo sanjsko kuhinjico, greste lepo do prodajalca v salonu in vam naredi 3D izris kuhinje brez kakršnegakoli problema.

Image result for 3d izris kuhinje

Edino mere bi pa morali vedeti, da vam bo na podlagi mer znal lepo izrisati. Ker če pridete v salon in ne veste ali je vaša kuhinja dolga 3 metre ali 4 metre, kako bo prodajalec vedel koliko elementov sploh lahko naredi v vrsto in kakšne, če ne bo imel mer, tako da to je skoraj da najbolj pomembna stvar katero morate vedeti, in pa super je če vsaj mičkeno veste kaj in kako bi radi imeli kaj postavljeno, ter kaj vse želite vključiti v kuhinjo, ampak vseeno ni pa tako zelo pomembno kot pa mere.

Image result for 3d izris kuhinje

Če pa recimo sploh ne veste kakšno obliko kuhinje bi imeli, pa je dobro da vsaj veste ali bi raje kakšno svetlejšo kuhinjo ali temnejšo, ali želite da je sijaj ali bolj mat površina, ali želite da so predali navadni da jih pač samo odpreš in so noter police, ali želite da se predali povlečejo ven in tako najdeš takoj to kar pač iščeš. Pač stvar okusa, kaj pač želite. Vsaj mičkeno predstavo pa morate imeti, da vam bo lahko prodajaelc pomagal. Tako da veselo na delo in iskati nove zamisli!