Kje je tvoj novi prijatelj?

Imate doma svoj vibrator? Ima ta vaš prijatelj, posebni prijatelj kakšno ime? Ne? Potem je čas da ga poimenujete, no seveda kakor želite, to je popolnoma vaša izbira, če ga boste ali ne, vendar vem pa da marsikdo ima tega prijateljčka doma in ga poimenujejo, malce za hec, no, bolj za hec kot pa zares. Saj je tudi on kot neke vrste »družinski član« in je mogoče prav, da ima svoje ime, haha.

Related image

Tudi, ko gledamo filme marsikdaj vidimo kako se hecajo in jim dajejo neka posebna imena, saj zakaj pa ne. Hec je vedno bil in more biti še naprej in tako je tudi prav. Če se ne bi hecali bi bili še bolj pod stresom in še bolj napeti kar pa ni nobenemu po godu, da je v takšni situaciji, ker samo sebe muči in nobenega drugega, to pa se začne kaj kmalu poznati tudi na zdravju, saj stres takoj vdari na telo in nekje se mora poznati.

Zato pa se je treba čim več sproščati na takšen ali drugačen način bodisi s partnerjem, ali vibratorjem, ali samo s kakšno masažo, kar je vam res všeč in veste, da se boste ob res resnično sprostili. Med spolnostjo ste tudi verjetno neverjetno sproščeni, ni tako? Tam pride do takšnih užitkov, da včasih kar boga kličemo ko nam tako zelo »paše« bi rekli. In to je potem tista sreča, ki nas prepravlja, in ta sreča uničuje stres. In res, glejte, da boste čim manj pod stresom, da se boste čim manj sekirali, obremenjevali z nekimi banalnimi rečmi, ki niso pomembne, če vam gre kakšna oseba na živce mu samo povejte nazaj kar mu gre in se prepuščajte večinoma užitkom in vaši sreči ne pa kakšnim slabim rečem.