Zahtevajte več od svojega sesalnika

Kako je možno, da je spet toliko smeti po tleh!? To je verjetno vprašanje, ki se vsak dan ali na vsakih nekaj dni poraja mnogim od nas. Kako je to možno, ko pa vedno najprej s sesalcem temeljito posesamo stanovanje, nato pa še bolj temeljito tla tudi pomijemo? Pa smeti še kar naprej vztrajno najdejo pot v naš dom. Ni kaj, kljub razburjanju in nejevolji, se smetem in umazanim tlom žal ne moremo izogniti, lahko pa čiščenje tal naredimo vsaj malo bolj prijetno in tudi hitrejše. Se sprašujete kako?

Prvi in najpomembnejši odgovor je izbira pravega sesalca. Obstaja mnogo različic – od tistih z vrečko, brez vrečke, robotskih, vodnih, pokončnih, ročnih… ni da ni. Vsi tudi služijo svojemu namenu, a le redki združujejo več funkcionalnosti in se s svojimi lastnostmi izkažejo kot vrhunski gospodinjski pripomoček.

Eden izmed teh nepogrešljivih hišnih pomočnikov je tudi Philipsov 3 v 1 sesalec PowerPro Aqua, s katerim boste hkrati sesali in čistili, uporabljali pa ga boste lahko tudi kot ročni sesalnik. Sliši se kot vaš bodoči najboljši prijatelj, kajne?

Suho sesanje…

Pa se najprej osredotočimo na glavno prednost sesalca Philips PowerPro Aqua – sesanje in čiščenje hkrati. Ta zmogljivi pomočnik vam namreč omogoča kar tri načine čiščenja vsakdanje nečistoče. Ti načini so: sesalnik brez vrečke za čiščenje vseh vrst tal, ročni sesalnik za površine, kot so kavči, stoli in koti, ter sistem za čiščenje mokre umazanije. Se pravi, vse kar potrebujete za brezhibno čistočo tal.

Za le-to v prvi vrsti poskrbi tehnologija PowerCyclone, ki omogoča visoko učinkovitost sesanja v enem koraku. Zrak namreč hitro vstopi v PowerCyclone, kjer se pospešeno giba skozi ukrivljene kanale in učinkovito loči prah od zraka. PowerPro Aqua je sesalnik brez vrečke, kar pomeni, da se prah zbira v posebej za to namenjeni posodi, ki jo enostavno in higiensko izpraznite brez dotikanja prahu. Tega dejstva se bodo verjetno razveselili predvsem alergiki na prah, ki bodo nadležnemu kihanju lahko rekli adijo. In to za vedno, saj se sesalec PowerPro Aqua ponaša tudi s pralnim 3-slojnim filtrom, ki lahko zajame do 95 % najpogostejših alergenov, kot so cvetni prah, dlake hišnih ljubljenčkov in prah – za res čist zrak.

in mokro čiščenje hkrati

Ko je stanovanje temeljito posesano, na vrsto pride še mokro čiščenje – nov edinstven sistem za pomivanje namreč upravlja sprostitev vode za optimalno vlažnost med čiščenjem vseh vrst tal. S tem je poskrbljeno, da so tla ravno prav mokra – preveč vlage lahko namreč resno poškoduje marsikatera tla. Posoda za vodo (0,2 l), ki jo, mimogrede, čisto enostavno pritrdite in odstranite, zadošča za čiščenje 50 m2, kar pomeni, da lahko velik del stanovanja počistite samo z enim polnjenjem posode. Za to, da so umazanija in madeži resnično učinkovito in temeljito odstranjeni, pa so zaslužne tudi blazinice iz mikrovlaken, ki nežno zrahljajo, dvignejo in vpijajo prah in umazanijo. Po koncu čiščenja pa blazinice enostavno odstranite in jih operete ročno ali v pralnem stroju.

Lahkotno in svobodno čiščenje

Vse prevečkrat nas pri sesanju ob živce spravlja kabel sesalca, ki se nam zapleta okoli nog ali pa nas jezi dejstvo, da je prekratek in je treba preklapljati med posameznimi prostori. Pri sesalcu PowerPro Aqua pa lahko pozabite na vse to. Gre namreč za brezžičen sesalec, s katerim lahko čistite kjerkoli želite in na vseh vrstah tal. Ker je sesalec pokončen in hkrati tudi izjemno okreten in lahek, zagotavlja enostavno uporabo in preprečuje bolečine v hrbtu – le-te pa, priznajmo, nas kar pogosto mučijo pri uporabi navadnih talnih sesalcev. Velika odlika sesalca PowerPro Aqua je tudi zmogljiva 25,2 V litij-ionska baterija, ki zagotavlja eno uro delovanja, kar pomeni, da lahko z lahkoto počistite tudi večje prostore. Ob tem pa vam ni treba čakati, da se baterija izprazni – polnite jo lahko namreč kadarkoli.

Do sedaj smo predstavili že kar nekaj odličnih lastnosti sesalca Philips PowerPro Aqua, ne smemo pa pozabiti še na nadvse priročen nastavek TriActive Turbo za učinkovito sesanje preprog. Motorizirana krtača in optimiran pretok zraka z eno potezo zajameta ves prah in vlakna, zato je preproga po čiščenju kot nova. Omenjen nastavek pa seveda ni primeren samo za preproge, saj ga lahko brez zadržkov uporabljamo tudi za sesanje trdih tal. Za pohištvo in vse ostale težje dostopne kote pa še kako prav pride priročni ročni sesalnik, ki poskrbi, da umazanija in prah nimata možnosti tudi na najbolj nedostopnih mestih.

S tem smo strnili vse lastnosti in prednosti odličnega sesalnika Philips PowerPro Aqua 3 v 1, na vas pa je, da se odločite zanj in za hitro čiščenje vsakdanje umazanije in tako porabite dodaten čas za stvari, ki so vam res v veselje.