Tisk na veliki format

Ni vsaka stvar takoj na dosegu roke, za določene stvari se moramo potruditi oz. jih dobro videti in ne spregledati. Ljudje smo pač takšna bitja, da velikokrat vidimo samo to kar hočemo, določenih stvari, ki pa nam niso preveč po godu pa jih enostavno spregledamo. Recimo zunaj, ko so obešeni na raznih velikih panojih tile plakati, včasih greš mimo njih in ne vidiš ene res na veliko napisane stvari, včasih pa imaš en mini plakat pred seboj pa vse takoj vidiš.

Zato pa po eni strani, če pa že izbiram kaj je bolje pa se mi zdi, da je to vseeno tisk velikih formatov, saj so po drugi strani vseeno mnogo bolj vidni kot pa manjši plakati. Že recimo starejši kot so ljudje, tako vedno slabše vidijo in je že zaradi njih super, da če imaš namen karkoli oglaševati, da oglašuješ na nekih večjih plakatih, da oni to vidijo tudi brez očal, če slučajno vidijo res slabo. To pa vam govorim iz lastnih izkušenj, ker sem šla enkrat z mojim dedkom malce v trgovino po nakupih in to, in je bil brez očal, ker sem bila jaz zraven, tako da mu ni bilo treba gledati, da bi kaj narobe kupil. In ko sva končala nakup sva šla se na kavico in je opazil nek plakat in videl, da bo veselica v vasi in to je videl brez očal!

Rezultat iskanja slik za tisk velikih formatov

Sedaj pa si zamislite, da oglašujete recimo pralne stroje, in se ravno nekaterim kakšnim starejšim ravno uniči stroj, ne dela več in gospe ko gredo malo po trgovinah vidijo tisti veliki plakat brez da bi napenjale svoje oči, cena jim pade v oči, sploh če je bolj manjša in že takoj imate potencialne kupce, zato pa je meni osebno bolj všeč tisk velikih formatov. Seveda nimam nič proti manjšim, odvisno odvisno od objekta kje nameravate limati. Če pa mislite na primer limati v gostinskem lokalu pa so seveda bolj priročni manjši plakati kot pa večji, kot sem rekla, odvisno od velikosti objekta.