Začnite hujšati s hipnozo!

Sama sem vedno morala vse pojesti kar je bilo dobrega. To mislim v tem smislu, če je bila kakšna čokolada pri hiši sem jo pojedla, potem kakšno dobro pecivo, sem ga pojedla, nato meso in sem ga spet pojedla, nato da o čipsu sploh ne govorim, ker mi je bil trn v peti in mu nikoli nisem mogla reči ne in vedno, ko sem odprla vrečko sem jo nato celo sama spraznila. To sem se najbolj navadila skozi nekaj grickati, ko sem gledala televizijo, telenovele sploh, razne filme, oddaje in tako naprej. In potem sem se nekega dne, ko sem gledala oddajo o debelosti in nepravilnem prehranjevanju sem se zamislila končno in začela premišljevati, da tako dalje več ne gre, ker samo sebi delam škodo!

25 Best Weight Loss Tips Ever - Prevention.com

Rekla sem si takoj ob tisti oddaji, da bom temu naredila konec. Seveda je bilo najbolj težka prva stvar ta, da sem morala sama sebe prepričati, da ne potrebujem vseh teh sladkarij in hrane, če res nisem lačna! Prijateljem sem povedala kaj hočem narediti na sebi, kako se hočem spremeniti in ob tem so me popolnoma podpirali. Svetovali pa so mi za začetek hujšanje s hipnozo. Malo me je prvo bilo strah kaj za vraga sploh to je, nisem vedela kako to izgleda, nič. Ampak povedali so mi da je za začetek, da morejo mi prvo ugotoviti vzrok kopičenja hrane venomer in da se tudi moja prepričanja in vse spremeni glede hrane in da šele nato lahko grem na drugo stopnjo.

Seveda sem moje prijatelje poslušala in naredila kar so mi predlagali. Sedaj, ko sem shujšala ogromno kilogramov od 95 kg sem prišla na 75 kg v nekaj trdnih mesecih dela in truda in za vse to se lahko zahvalim ljudem, ki so mi stali ob strani in mi svetovali. Če mi ne bi sprva svetovali hujšanja s hipnozo ne vem če bi se sama podala v pravi način hujšanja. Ta način mi je konkretno spreobrnil moje mišljenje in ko sem tudi drugače mislila, potem je bil čas za drugi korak za boljše prehranjevanje in tudi veliko več gibanja! Zase morate poskrbeti samo sami, če skrbite zase in svoje zdravje vam lahko uspe kot je meni!