Kam za izdelavo spletnih strani?

Izdelava spletnih trgovin je točka kjer je potrebno vedeti točno kaj ljudje želijo, kaj je naša ciljna skupina, vedeti moramo kaj drugi želijo in ne kaj mi želimo. Sama velikokrat kupujem preko spletnih trgovin in vem kako je, ko vstopiš v trgovino in začneš brskati po njej. Na tem mojem primeru se pač vidi, da ljudje gledamo, da so spletne trgovine lahkotno narejene, da lahko najdeš vse takoj ko si zaželiš in ne da moraš iskati naokoli pa še vedno ne najdeš tistega kar iščeš.

Zander Chance5 Tips For Hiring A Website Designer That Rocks ...

 

Potem pa je zame tudi recimo pomembno to, da z lahkoto lahko opraviš nakup in ne da moraš vpisati in izpolniti tisoč in eno stvar preden lahko sploh dokončaš nakup. Ker enkrat sem si namreč nekaj naročila na spletu in je bil na koncu postopek tako dolg, da preden sem končala nakup, da sem že na sredini nakupa mislila odnehati! Bilo je nekje devet ali deset korakov preden si nakup zaključil in to je res katastrofa.

Spokane's Ugly Websites May Be Winning It - Spokane's Tangent Gallery    Website Design Honors - 5 Hot Website Designs - July 29, 2011

 

To je to z moje strani kar se tiče glede iskanja in nakupa preko spletnih trgovin, res pa je da je vsakemu človeku všeč druga in nimamo vsi enakega okusa in nikoli ne bodo izdelovalci spletnih trgovin mogli zadovoljiti prav vsakega, vedno se bo našel nekdo, ki mu nekaj ne bo všeč. In kot sem povedala že prej, najbolj pomembno na spletnih straneh je lahkotnost, da vse najdeš takoj in da tudi nakup opraviš takoj! Se strinjate?