Opremljanje stanovanja je TOP zadevica!

Opremljanje stanovanja, hiše je meni osebno nekaj najlepšega, v tem neizmerno uživam. Ko hodim po trgovinah in iščem razne stvari, ki jih hočem, ko brskam po spletu, iščem ideje kaj narediti, meni je to nekaj neizmerno božanskega. Če bi lahko imela poklic takšen, da bi le opremljala hiše, stanovanja, kot je to bolj aktualno v tujini, ko lahko od tega živijo, pri nas se žal s tem ne da nekaj preveč lagodno živeti bi definitivno izbrala ta poklic. S partnerjem sva sedaj ravno bila v fazi prenove jedilnice, se pravi stoli in miza. Kuhinjo imava novo, saj sva se preselila in nama je res vrhunska, našla sva takšno v katero sva oba zaljubljena. Jedilno mizo in stole pa sva še imela iz prejšnjega stanovanja in niso ravno ustrezala v prostor kakšnega imava sedaj, je v prejšnje stanovanje bolj ustrezalo vse skupaj in sva se odločila, da bova menjala tale kotiček. Eno soboto sva rekla, pa pojdiva malce pogledati, če imajo kaj po trgovinah zanimivega, lepega da bova vedela. In uganite kaj, nisva šla le zbirat ideje, na koncu sva našla svojo jedilno mizo in stole, ki so nama top in sva jih še isti dan kupila!

Tega res nisva imela v planu, kajti hotela sva pogledati vsepovsod, da malo primerjava cene, in kje kdo kaj ponuja, ampak šment, kot sva se zaljubila v najino kuhinjo na prvi pogled, sva se sedaj zaljubila v jedilno mizo in stole. Tako, da tale kotiček kuhinja, jedilnica bo sedaj finito. Zdaj pa pride na vrsto še dnevna sobica, ufff komaj čakam!!! Vsega pač ne moreš narediti naenkrat, kajti finance tega ne dopuščajo in si pač urejaš sobico po sobico, oz. kotiček po kotiček, če hočeš imeti nekaj kar ti je res lepo in je pač morda dražje vrednosti. Oprema dnevne sobe pa je tudi trenutno vse iz starega stanovanja in tudi vse bi menjala, razen kavča, kajti kavč nama je top, in zelo primeren za mucke, če uporabijo krempeljčke se na tej najini sedežni nič ne pozna! Želiva najti le nek lep tv regalček, steno za televizorjem ter klubsko mizico in pa nov tepih to je to. Najino stanovanje je en velik prostor, velik open space in dvignjeni stropi.

Vsak, ki pride v najino stanovanje mu je izjemno všeč, vendar midva ko pa sedaj nekaj časa že živiva tukaj pa nama manjkajo le še tisti detajli in vse to se bo kaj kmalu vse uredilo in komaj čakam, da bo vse tako kot res hočeva. Sicer pa, tudi ko bova čisto čisto konec bova vedno nekaj našla, da bi preuredila. Pač takšni smo ljudje, hitro najdemo kaj kar nas moti in hočemo popraviti. ?