Čas teče nič ne reče …

Se strinjate z menoj, da nam jo je sedaj tale covid resno lepo zagodel, in to lepo zagodel mislim v slabem smislu, nikakor ne dobrem!? Moremo nositi te maske vsepovsod, pa vsepovsod smo tako narazen in vsepovsod kamorkoli greš je kakšno pleksi steklo, da se ja kdo ne bo kaj od koga nalezel in tako naprej. Prav creapy je vse skupaj, kajne?

Včasih si si sam pri sebi mislil, da se to lahko dogaja le po filmih, ali pa samo na Kitajskem, pač bolj tiste države, nikoli si ne bi človek mislil, da bo prišlo vse skupaj tako daleč, da bo cel svet postal takšen kot je sedaj. Pa ne smeš nič prav se gibat, pa nikamor prav iti, eh, žalostno, da živimo v 21. stoletju in je takšno vzdušje, prav katastrofalno. Vendar določeni so pa lahko zeeelo obogateli v tem stanju, kot recimo ti, ki proizvajajo maske so sedaj zelo lepo zaslužili, pa tisti, ki telajo te teste, za testiranja, pa podjetja, ki izdelujejo ta plakesi stekla, ko greš recimo v trgovino in je takšna pregrada vsepovsod pri blagajnah kot da smo smrtno kužni vsi, pa tisti, ki izdelujejo termometre, pač vse kar je povezano s covidom, ti ljudje, podjetja so sedaj lepo prišla skozi in ja, saj jim privoščim zakaj pa ne, vendar je pa edino žalostno, da se je svet tako ustavil bi lahko rekli.

Ni več tega kar je včasih bilo, ko si lahko za vikend šel komot ven, ga žurat, veselit, na fešte, veselice in podobno, bogve kdaj bomo lahko dočakali kaj takšnega. Upajmo, da kaj kmalu! Vidim tudi kako smo se ljudje spremenili, včasih si se še malce uredil, ženske naličile, gledaš da imaš oblečene lepe cunjice, sedaj pa ti je vseeno pa če greš ven najbolj razcotan, hehe. Kot smo že prej omenili, upajmo da bo vsega čimprej konec, tačas pa si naredimo svojo pregrado s pleksi steklom, da bomo super zavarovali pred covidom, hihi. ?