Konferenčna dvorana

photo_meetingVčasih sem delal v enem podjetju, kjer smo velikokrat imeli sestanke in za to je bila potrebna konferenčna dvorana, ker nas je bilo kar nekaj. Sam sem se počutil tam, kot da sem nek politik, ko sem sedel v takšni dvorani. Tam smo se pogovarjali kaj moramo v tem našem podjetju narediti, smo se učili novih veščih prodajanja, kako prodati nek izdelek in podobne reči.

Po eni strani mi ni žal, da sem delal kjer sem, sem se naučil marsikaj novega, kar še nikoli prej nisem vedel, vendar sem spoznal, da to delo le ni zame. Te konferenčne dvorane, sestanki in tako naprej, vse to mi je prav odveč. Spoznal sem, da sem umetniški tip človeka, vedno moram nekaj ustvarjati, ne morem samo biti v nekem prostoru ter sedeti.

Business-Meeting-2007-792093Hkrati pa sem spoznal, da se ne moreš spoznati kaj si, kdo si, kaj hočeš narediti iz sebe dokler ne preizkusiš stvari, da vidiš kaj je zate in kaj ne. Sam kot vidite sploh nisem vedel kaj hočem, in sedaj vem. Sedaj se ukvarjam s slikanjem, risanjem, sem bolj svobodnjak, in to mi je zelo všeč.

Res je, da sem tam tudi več zaslužil, vendar denar ni vse, nič ti ne pomeni, vsaj meni ne, če nimam ljubezni in nekoga, ki mi stoji ob strani ter me ima rad. Tudi vi spoznajte kdo ste.