Ko najdeš nekaj novega…

Veš tisti občutek, filing, ko najdeš nekaj novega, nekaj kar izgleda res kakovostno, dobro, vredno zaupanja? No, ko najdem jaz nekaj novega sem res več kot presrečna, kot da bi izumila na novo elektriko. Ne vem zakaj vendar je super občutek, ko veš nekaj več kot kdo drug in potem lahko drugim deliš nasvete. Enkrat vem, da sem si kupila ene čevlje, kateri so me žulili, in seveda ker so bili novi, da tega ne bom vrgla stran, ampak sem si rekla nekaj moram najti, da se nekako zmehčajo.

In sem našla v trgovini sprej, katerega res lepo poškropiš to peno in hodiš lepo, te nič ne žuli in res perfekten sprej. Potem pa mi je čez en lep čas kolegica rekla, veš, imam ene čevlje in me zelo žulijo, jih boš imela ti, meni ne sedejo. Pa sem ji povedala za tale sprej, si ga je kupila in še sedaj se spomnim tistega občutka, ko mi je povedala, da je to vrhunska zadeva, da mi je zelo hvaležna, da sem ji povedala za to, da sploh ni imela pojma, da kaj takšnega obstaja! To so tisti občutki, tisti res odlični občutki, ko lahko nekomu pomagaš. Tako sem sedaj na primer spet našla nekaj super in namreš spletno stran kunapipi, kjer prodajajo menstrualne skodelice, in itak da ženske pač potrebujemo nekaj, da ko pridejo tisti dnevi v mesecu, da imaš neko zaščito in voila našla sem popolne skodelice.

pralnivlozki Instagram posts - Gramho.com

Res je, vem, na trgu je danes tega res zelo veliko, ampak te skodelice so me prepričale v nakup že zaradi slik, ki jih imajo na strani, ker mi izgledajo res kakovostne, trdne, ne izgledajo poceni in kot da bodo ob naslednji uporabi direkt za v koš in to mi je bilo všeč, zato sem kupila, uporabila in sem res zelooo zadovoljna.

Že prej sem imela eno menstrualno skodelico iz ene druge spletne strani in lahko rečem, da se tiste skodelice lahko skrijejo pred temi! Tako da dragi ljudje, izobražujte se, raziskujte, brskajte, kajti ko veš nekaj kar drugi ne vedo in potem nekomu poveš nekaj novega in mu s tem pomagaš, daš možnost, da si kupi nekaj boljšega, perfekten občutek!