Adrenalin na čistem vrhu !!!

Za štirimi stenami se lahko marsikaj dogaja, sploh zvečer, pa dobro tudi čez dan odvisno od parov kdaj so bolj aktivni – saj veste kaj mislim. Intimnost je nekaj čisto normalnega, vsi to počnemo, ampak ko pa je govora o tej temi pa vsi zardimo, kar je smešno, glede na to da je to življenjskega pomena, če tega ne bi počeli ne bi bilo otrok in ne bi bilo ljudi nasploh. Prav tako so kar aktualne in določenih parom zelo pomembne intimne igračke, nekateri jih bolj uporabljajo, drugi manj, odvisno od parov. Nekateri pa sploh nimajo nič kar se tega tiče, čisto odvisno res.

seks-blazina-za-eroticne-igracke-bonbon-liberator - Intimna.si

Ampak bolj smo drzni bolj je ponavadi zanimivo. Enako je s seksom, ali ni bolj zanimivo in vznemirljivo, ko seksate nekje kot primer v avtomobilu in vas je zraven še strah, da vas kdo ne zaloti? Ne vem, kot nek adrenalin je takrat in še bolj paše vse skupaj kot pa če si samo doma na postelji in narediš kar pač narediš.

Potreben je res adrenalin, ker potem je vse skupaj še toliko bolje. Kdaj pa je bilo nekaj dolgočasnega še zanimivo? Vedno so ljudem všeč zanimive, hecne, vznemirljive stvari, ni tako? Avto je samo en od primerov kje bi lahko bilo zabavno, ufff je pa tega še in še, pa se sploh ne zavedamo kje vse ljudje uživajo svoje življenje, hehe.

Prav je tako! More biti zanimivo, pestro! Sama se vedno znova in znova sprašujem, kaj lahko v zvezi naredim bolj pestrega, to mi je res zelo pomembno, ker če ni dogajanja se človeka na nek način naveličaš, ni tako? Verjetno se zato tudi vara, si ljudje nismo več tako naklonjeni, postajamo nesrečni in to vodi v pogubo. Zato nikoli ne pridite do te točke, da ste že napol v pogubi! Rešite se že prej iz te zagate in si naredite vsak dan posebej pester, zabaven!