Kako dobiti na dom nepoškodovano blago?

Zakaj pravzaprav so v redu obložene kuverte? Dobre so zaradi tega, ker se določena stvar, ki se nahaja v paketu je malce bolj zavarovana zaradi teh „bublijev“ po domače rečeno in je manjša verjetnost za kakšno poškodbo. Vsaka stranka, recimo če smo mi podjetje in če mi pošiljamo nekaj določeni osebi, katera bo to stvar tudi plačala, bo stranka izjemno vesela, če bo dobila v svoje roke nepoškodovano blago.

Rezultat iskanja slik za obložene kuverte

Kajne? Res je da obstaja tudi izjemno velika možnost, da se kaj zlama, če je v paketu kaj občutljivega (kajti določene kurirske službe, tudi pošta), včasih ne pazi ravno najbolj. Sama imam podjetje, spletno prodajo, in pošiljam preko pošte, in dobro vem, da sem velikokrat poslala kdaj kaj resnično celo, zato ker jaz sem izjemno precizna, kajti sama delam tako kot hočem, kot bi jaz hotela, da bi drugi meni pošiljali, lepo, celo in vedno vse pregledam od glave do pet in me kličejo ali pišejo jezne stranke, da so dobili zlamano, in so jezni na nas, čeprav smo mi oddali na pošto popolnoma celo. Tako, da ja, te oblazinjene kuverte dokaj ublažijo, da se popolnoma ne razbije vse, vendar še vedno je velika verjetnost, da če pošiljamo kaj kočljivega da se lahko. Pomembno je, da tudi dostavna služba lepo dela s paketi in ne samo mi, ki striktno in do pikice natančno zapakiramo, da stranka ja prejmejo lepo blago, ki so ga naročili.

Vendar žal ni vse samo v naših rokah. Včasih si želim, če bi res imela čas, bi popolnom avse pakete odpeljala sama do strank, vendar ni časa, potem bi lahko 24h/dan samo delala in delala. Nekaj življenja pa vendarle moramo imeti in oditi na pijačo s prijatelji, v trgovine, s partnerjem, otroci, če jih imamo, moramo se družiti in ne samo delati. Moj najlepši verz = „La vie e bella.“