Deli za moj moped

Večna nadloga pri naših jeklenih konjičkih je vedno tale, da lahko kaj hitro kaj preneha delovati. Cup in že neha delati zavora, nato hop in že nekaj tretjega spet ne dela. To se zelo pogosto dogaja, veliko pa je tudi odvisno od nas uporabnikov le –tega vozila. Kajti, če zelo grdo ravnamo z motorjem bodo rezervni deli za motorje vsak teden na sporedu in boste lahko plačo dajali samo za dele.

My Dad made a Snow-Moto-Bike -- Ask Michel Komarov

Torej ugotovili smo, da je veliko odvisno od nas, nekaj pa je od motorja samega, ker tako kot v avtomobilu kot motorju lahko samo od sebe preneha kaj delovati, ali zaradi naravnih sil ali pa preprosto nek del ni bil dober ali pa nekaj res xy. Denar mora krožiti, takšen je rek. Čeprav ok, lahko bi denar vložili v kakšne bolj drugačne namene, ampak kaj hočemo, če motor preneha delovati pač moramo vložiti vanj, kajti voziti se moramo v službo ali pa samo na kakšne izlete in motor potem mora delovati, nek motor, ki ne dela lahko samo leži v garaži in čaka na boljše čase. Ni res?

DRUSTVENI KALENDAR «» Moto Bike Expo Novi Sad

 

Če je lep dan nam tistim, ki smo ljubitelji motorjev bo zelo super, če bomo lahko odšli lepo na en izlet in, da bomo imeli dan samo zase, brez kakršnihkoli stresov in kaj podobnega.