Umetniške slike

Prodaja umetniških slik je zelo popularna, saj tam lahko najdemo slike zase. Ni straha, da ne bi našli nekaj kar bi ustrezalo vsakemu posamezniku. Če gremo na primer v trgovino, tam sigurno najdemo nekaj zase, tako v trgovini s prehrano, z oblačili, obutvijo, in še bi lahko naštevali, in tako je tudi s slikami.


Ko nekdo gre nekam kjer se prodajajo slike, je tam seveda ogromno raznih primerov, nista samo dve ali pa tri slike, seveda da jih je mnogo več! In vsaka oseba ima svoj okus, in se lahko odločiš sam kaj hočeš imeti, tako kot med živili, oblačili in podobno.

Sama sem sprva mislila, ko sem se enkrat odpravila na lov za neko lepo sliko, da mi bo krasila dnevno sobo, da bo zelo malo primerkov, a sem se krepko zmotila. Prepričana sem, da vsakdo najde nekaj zase. Če ne pa imam zelo dobro idejo. Meni osebno je enkrat moja nečakinja naslikala otroško lepo slikico, ki jo je narisala iz srca.

CARY NC MUSICAL EASELS WORKSHOP I DREAMA TOLLE PERRY

Zato sem jo dala lepo v okvir, ter jo dala na steno, in mi zelo lepo poudari mojo kuhinjo, ker je slika prava otroška umetnina. Zato, če vam nič ni všeč iz trgovine, kjer prodajajo umetniške slike, naj vem nek otrok naslika sliko, ki bo prav tako lepo okrasila prostor, pa še otroci bodo zelo veseli, ker se bodo počutili pomembnejše, saj bo njihovo delo izobešeno!