Služba na internetu

Vedno znova mi gre po glavi, da se vedno bolj približuje konec mojega uživanja, torej fakultete, in prišel bo tisti težji del, ko bom morala začeti iskati delo. Zdi se mi super, da grem korak dalje, vendar vseeno me je strah, kajti mene je vedno, res vedno vseh novih korakov zelo strah. Na spletu sem že iskala malo zaposlitev, vendar nisem nič pametnega našla.

interview6

 

Oziroma en poklic sem našla, ki mi je zelo zanimiv, in sicer, medijske komunikacije, vendar problem je ta, da jaz nimam te šole in me tako najbrž ne bi sprejeli, kajti jaz sem po izobrazbi ekonomski tehnik. In sem šla brati kaj je potrebno znati za medijskega komunikatorja, sem šla pod rubriko več preberi tukaj, in se mi je oglas zdel zelo zanimiv in vem da bi mi to delo zelo ustrezalo, vendar ne vem, če bi delodajalci mislili, da jaz ustrezam temu delu.

Danes poznam že veliko primerov, ki imajo na primer ekonomsko šolo, delajo pa popolnoma v drugem poklicu, torej še vedno mogoče imam upanje, da bom imela kaj možnosti pri medijskem komunikatorju. Če ne bom poizkusila ne bom vedela, moram tvegati to si venomer govorim, vendar kaj ko me je tako strah zavrnitve. Morala se bom potruditi in stopiti korak naprej, priti iz svoje »lupine«!