Posnami vse lepe dogodke!

Še malo in bo čas počitnic že tukaj. 123 in čas bo za odhode na morje ali pa kam bolj v mrzlejše kraje – hribe, odvisno od tega kaj imate raje ali bolj mrzlo podnebje ali vroče, da je že kot savna. In seveda, ko se gre z družino na počitnice se vse to mora nekako zabeležiti, arhivirati, nasnemati, naslikati, da ko bomo starejši, da si bomo lahko vse to pogledali in se smejali kaj smo počeli, ko smo še pa bili mladi.

Image result for gopro

Da si lahko posnamemo vse kar želimo, tudi kakšne vodne videe, ki jih s telefonom ali pa kakšnimi fotoaparati ne moremo posneti, ker bi drugače bili »hin«, saj bi voda naredila svoje so zato tukaj odlični GoPro kompleti s katerimi lahko nasnemamo res vse kar si želimo.

Plus tega, če smo recimo s čolnom nekje, želimo nekaj posneti, niti ne potrebujemo s seboj mobitela, kot to počnemo dandanes, da se vse dela z mobitelom, preprosto le to pustimo doma (kjer pač smo za počitnice »doma«) in si vzamemo samo tole odlično zadevico in je zadeva urejena in voila, vse imamo lahko poslikano in posnemano brez da bi se bali, da bi nam kaj padlo v vodo.

Če pa že pade pa se z njim ne bo nič zgodilo, kvečjemu lahko z njim namensko gremo v vodo in še posnamemo podvodne dogodivščine, kakšne ribice oz večje ribe, vse, dokler ni blizu morskih psov, hehe. Razen, če vas ni strah morskih psov, potem lahko nasnemate tudi njih. Tako da hitro po GoPro in nasnemat čisto vse dogodivščine!