Miele: Vgradni kavni avtomati

Vgradni kavni avtomati zadovoljijo potrebe tudi najbolj izbirčnim kavoljubcem. Uživajte ob skodelici kave v vsej njeni polnosti s prvovrstnimi kavnimi avtomati Miele. Sistem AromaticSystemFresh zagotavlja, da so kavna zrna za vsako skodelico posebej povsem sveže zmleta in nemudoma uporabljena za pripravo napitka. CoffeeSelect pa poleg tega nudi prednost treh povsem ločenih posod za kavo v zrnu. Tako se prav vsaka kavna specialiteta vedno znova pripravi z ustrezno vrsto kave. Inteligentna tehnologija kuhanja pa poleg vsega poskrbi tudi za razvoj popolne arome, ki ga imamo tako radi. Da pa bo vaš trenutek s skodelico kave zares popoln, je Miele razvil lastno znamko kave, ki je optimalno prilagojena njegovim kavnim avtomatom.

Mielejevi vgradni kavni aparati so tako napredni, da si lahko zapomnijo vaše najljubše napitke. Da vam ni treba vsakič znova vnašati nastavitev za vsakodnevni napitek, ga lahko shranite v uporabniški profil. Na voljo je kar 10 profilov, kar pomeni 10 napitkov. V uporabniškem profilu so shranjeni prav vsi parametri za pripravo vaših najljubših napitkov. Mednje sodijo vrsta kave, količina zmlete kave, temperatura in količina vode ter celo količina mleka in spenjenega mleka.

Mielejeve vgradne kavne aparate odlikuje preprosta uporaba. Z zgolj enim dotikom prsta lahko povsem brez truda pripravite popolno kavno ali čajno specialiteto. Aparat namreč vsebuje malo morje inteligentnih funkcij, med drugimi tudi CupSensor, OneTouch for Two in funkcijo timerja. CupSensor poskrbi, da je skodelica vedno v pravilnem položaju. Povsem samodejno zazna njeno višino in ji prilagodi položaj centralnega izliva. Senzor omenjeni izliv lahko pomakne navzdol do višine 4 cm in navzgor do kar 16,5 cm. S tem prepreči škropljenje vsepovprek in omogoča udobno namestitev velikih kozarcev. Za piko na i pa lučka BrilliantLight z mehko LED-svetlobo poskrbi za idealno osvetlitev in tako lepo poudari podobo vaših najljubših skodelic.

Mielejevi vgradni kavni aparati so kot nalašč za dvojno doživetje kave. S funkcijo OneTouch for Two je priprava več skodelic kave hitra in enostavna. Z zgolj enim dotikom lahko pripravite dve posebej okusni kavni specialiteti naenkrat. Ustrezni program se avtomatsko zažene, tako da vam ni treba čakati, da se najprej pripravi prva skodelica in nato še druga. Tako boste prihranjen čas lahko namenili svojim najbližjim.