Majhni koraki, veliki rezultatI!

Kolagen z leti upada to je dejstvo. Ni človeka, ki mu ne bi začel upadati in da bi imel še vedno perfektno kožo, lase, nohte itd., kot jo je imel kot otrok. No, vsaj jaz ne poznam niti enega takšnega človeka. No, mogoče pa je kje kakšen takšen človek, ampak ok, ne vem še trenutno zanj.

Resnica o kolagenu in kaj spodbuja njegov nastanek - Zadovoljna.si

Da nam kolagen začne upadati se začenja videti na strukturi kože, gubah, celulitu, slabem spominu, visokem pritisku, hormonskimi težavami, slabi nohti in lasje, in še bi lahko našteli par stvari, vendar tukaj je sedaj samo nekaj kar je najpogostejše in kar lahko sami takoj opazimo na sebi, da je drugačno, da se je nekaj spremenilo. Ko si sami pri sebi enkrat rečemo, da je konec tega in da je določeno stvar potrebno spremeniti jo je pač potrebno spremeniti in ne čakati! Bolj se čaka, slabše je. In res je, vsa dopolnila, da si kupimo, ki so potrebna za telo, vse to stane in je res drago.

Ampak ne zaradi tega vreči puško v koruzo, ker ni mogoče pri hiši denarja, da bi si kupili vse kar potrebujete. Naredite si neko prioriteto, kaj hočete, da se spremeni, kaj hočete dati v svoje telo, kaj na vas hočete, da se spremeni. Mnogo ljudi je mnenja, da če delaš nekaj moreš vse ali pa nič, ampak ni res tako. Če se vam zdi, da je najbolje, da prvo začnete vnašati v svoje telo kolagen in omega 3 si prvo kupite to, ali pa kaj druga kar se pač vam trenutno zdi prioritetno. Lahko si prvo kupite samo kolagen in ne omega 3 in začnete to jemati enkrat drugič, ko bo pač malce več denarja ali pa si ga boste privarčevali.

Nič ni nemogoče! Vse se da, če se le hoče, samo vztrajni moramo biti, in namesto, da nič ne dajete nase, ker pač ne morete vse naenkrat kupiti, začnite vnašati vsaj eno stvar, ki vam je pomembna. Mnogo bolje je vsaj ena kot pa nobena stvar! Ni res? O ja, še kako je res. Ljudje moramo samo spremeniti svoje mnenje in začeti z majhnimi koraki, kajti če začneš z majhnimi koraki, nato pridejo kaj kmalu še večji in večji vzponi. Najslabše je samo, če takoj obupamo, ker se pač nekaj iz vašega vidika »ne da«. Vem, marsikomu danes je problem denar, kajti žal nismo vsi bogataši, vendar kot sem rekla že prej – korak po korak in bo!