Ali sem kupil/-a pravo darilo?

Vsako leto znova ima vsaka oseba rojstni dan, enkrat na leto definitivno, se ponavadi pohecamo s prijatelji. In pri rojstnih dnevih se zna včasih kaj zalomiti, pa ne v preveč slabem smislu. Iz mojih izkušenj je najbolj težko kupovati darilo obdarjencu, kar je zelo zelo težko. Dati samo denar meni osebno ni preveč zanimivo, niti lepo. Morda bi obdarjencu bilo to všeč, ampak moraš pa gledati tudi s svoje perspektive kakšen človek si ti in se ravnati po svojih načelih. Če tebi osebno ni všeč takšno obdarovanje, da daš samo denar in je to to, potem tega ne počni! Vsak mora imeti neko svoje mnenje in biti nato zvest svojim načelom in principom. Kajti če zagovarjaš nekaj, ne moreš potem delati nekaj druga, če pa ti to ni všeč, niti se ne strinjaš s tem. No, in ker smo ravno pri obdarovanju smo govorili kako težko je kupiti nekaj slavljencu, sploh če že ima vse kar si sam želi oziroma niti ne pove, namigne kaj bi imel, potem je to najbolj težavna stvar, iskati darilo!

Rezultat iskanja slik za present gift

Nazadnje sem bila v trgovini in iskala kaj bi kupila moji sestrični, ker bo imela v kratkem rojstni dan in mi nič ni padlo na pamet. Hodila sem od trgovine do trgovine, nič, in sem seveda omagala ter šla domov. Potem pa sem malo brskala po spletu, bila na teh socialnih omrežjih, ki so danes tako telo zanimiva in so vsi na tem in se mi je prikazala kar iznenada pametna zapestnica. Naredilo mi je takoj klik v moji glavi in že sem šla na to trgovino, katere oglas sem videla, malo pogledala specifikacije, koliko cenovno stane, ter nato en dan premišljevala, če bi ji sploh to kupila in če bi ji bilo sploh všeč. Drug dan sem se zjutraj ob jutranji kavici zavedala, da bi to lahko bilo popolno darilo zanjo, saj kar rada nosi od ur do zapestnic pa še športnica je in zakaj ji to ne bi bilo všeč?! Plus tega, če pa bi že res tako mimo pihnila pa bi tako lahko izdelek vrnila in bi dobila nazaj kupnino ter bi ji nekaj druga kupila, ampak globoko v sebi sem čutila da je to vendarle to, in do sedaj me moji občutki niso še niti enkrat ogoljufali.

Rezultat iskanja slik za pametna zapestnica fit shopZato sem kupila kar preko spleta to pametno zapestnico in samo upala, da bo ji všeč in ko sem ji jo podarila na njenem rojstnem dnevu jo je bila zelo vesela in videla sem v njenih očeh, ker jo vendarle poznam od majhnega, da je to mislila resno! Jaz sem si oddahnila in sem lahko samo mojim občutkom dala spet en velik aplavz, ker se niso zmotili!