Kje prodati svoje staro vozilo?

Vw_golf2b_h_sstZadnjič je stric imel starega golfa 2 doma, katerega je uporabljal za prevoz lesa in delovnega orodja, ker pa je golf že zelo dotrajan, ga je hotel dati vstran. Ampak kam,… če bi ga odpeljali na odpad, bi morali še plačati okoli 40€. Mi pa smo si zastavili, da bi radi dobili zanj 20€. Za “kišto pira”, da ne bomo žejni. Za čevapčiče pa bomo že primaknili, da bo nek piknik.

Pa sem brskal naokoli, kaj bi lahko. Dam oglas na avto.net, brez uspeha. Na bolha.com, pa so me klicali samo za dele. In že sm ga mislili razrezati, pa prodati po delih, nakar sem poggooglal odkup vozil in videl stran odkup.net, pa za finto poslal vprašanje, če bi ga vzeli. In ja, odgovor sem dobil zelo hitro, že drugi dan. In so ga hoteli vzeti!

Hvala bogu, saj je bil vozen še vedno in škoda bi ga bilo razrezati,.. no kaj so oni naredili z njim ne vem, vem samo da smo zanj dobili 30€. In piknik je padel. Golfa pa ni več, sedaj imamo na tapeti kio pride. Veliko slabša pa čeprav novejša. Hja, morda pa smo naredili napako, ko smo ga dali vstran? Saj pravijo, da so ti avti neuničljivi.