Dostava hrane, kar na dom!

Se vam cedijo sline po kitajski hrani, ali po indijski, mogoče kar po slovenskih specialitetah? Dostava na dom lahko vaše želje zelo hitro uresniči, da se boste najdeli točno tega kar si želite. Meni osebno se včasih prav ne da iti ven iz stanovanja, ne vem, mogoče kakšen dan v tednu si privoščim, da sem kar doma in si pokličeva z mojim fantom dostavo, ker imava dan namenjen samo filmom ali serijam, kakšnim slovenskim oddajam in tako naprej.

365 Days Of Inspiring Media | Music and Entertainment Blogs with a ...
Ste postali kaj lačni?

En dan v tednu se prav prileže, da se spočiješ pa naj bo to ponedeljek ali četrtek ali pa kar nedelja, takrat ko se naj ne bi sploh nič delalo. Sploh, ko na primer zunaj sneži, pozimi, potem poleti, jeseni, ko dežuje in je super občutek, ko si lahko zavit pod odejo in ti ni potrebno prav nič delati, samo uživaš in si spočiješ misli daleč stran od vsega, odmisliš težave v službi, težave z denarjem, težave z vsem odmisliš, in tudi težave s tem kaj bi naj za tisti dan kuhali odmislimo, ker vemo, da samo po telefonu naročimo kar želimo jesti in dostava je en da tri na domu!

Za dan poležavanja nimam na meniju še niti pospravljanja stanovanja, ker se mi preprosto ne da. Jaz ko uživam potem uživam do konca, to je tako kot da bi uživala na morju, tam tudi ko sem ne mislim na popolnoma nič, še jest hodimo ven.