Želiš izgledati privlačno?

Koliko vam pomeni, da izgledate lepo, privlačno? Da se v svojem telesu počutite dobro, da ste samozavestni? No, to da se dobro počutite sami pri sebi to je najbolj ključnega pomena! Če se sami pri sebi ne boste počutili, da ste lepi, privlačni, da boste oddajali dobro pozitivno energijo bodo to občutili tudi drugi okrog vas. Če imate občutek, da je čas da naredite nekaj na svojem telesu, na svojem dobrem počutju, potem tudi naredite to in ne govorite venomer ja bom potem pa potem in tako naprej. Treba se je odločiti takoj, začeti še isti dan pa čeprav malo po malo, da bo prišlo do kakšnih rezultatov. Če pa na primer veste sami pri sebi, da nikakor ne boste prišli dlje, da ste že začeli in že vmes obupali ter bi spet radi začeli, pa obstaja oseba, ki se imenuje – osebni trener. Te osebe vas lahko spravijo tam kamor sebe ne boste mogli spraviti, ker prehitro obupate ali pa je morda razlog kakšen popolnoma drugačen, to veste le vi sami pri sebi kaj je razlog za hitro prenehanje.

Osebni Trener

Če resnično želite priti do popolnega teleščka morate spraviti v svojo navado dobro prehrano, takšno, ki bo vam ustrezala in vsakodnevno vadbo. Pa ni izgovora, da če je dež pa vam ni potrebno migati, ker na primer ne morete iti na vsakodnevni pohod in podobno. Kajti vseeno lahko vadite v svojem stanovanju, lahko greste v fitnes in tam naredite vašo dnevno rutino. Če se boste silili vsak dan za dnem in nekaj časa vsakodnevno delali na tem čemur ste začeli, verjemite, da vam bo to nato postala rutina in boste čez čas avtomatsko začeli samoiniciativno delati vaje za telo in si vsak dan pripravljati kakovostne obroke. Je pa res začetek težak, to je vsepovsod tako. Kako pa ste se lahko navadili zjutraj in zvečer umivati zobe?

Ker ste to že od majhnega morali početi vsak dan in ste se navadili. Zakaj se vsak večer stuširate? Zato, ker ste se tudi to navadili, da morate oditi v posteljo čisti. Zakaj se vsako jutro uredite preden greste v službo? Ker ste to počeli vsako jutro in vam je to rutina. Zakaj jeste zajtrke? Ker se tudi to počeli vsak dan in ste se navadili in preprosto brez tega ne morete začeti dneva. In tako je tudi pri telovadbi. Traja in traja preden se boste navadili ja, ampak ko se pa boste navadili pa bo vrhunski občutek!