Zavarovanje upokojencev

Upokojenci so tisti, ki imajo veliko prostega časa, no vsaj naj bi ga imeli. Ampak, ker poznamo upokojence dobro vemo, da oni imajo najmanj časa. Sicer ne vem kako to, glede na to, da služb več nimajo, živijo bolj sproščeno, ker vedo, da ni več potrebno hoditi na delo, ampak, ko pa gredo v trgovino, ali pa na kavico v lokal tam pa vedno slišiš kako se vsem mudi. Nikoli se nam ne bi smelo muditi, tako ne tistim, ko smo še v službi niti tistim ne, ko so v pokoju.

download (2)

Življenje bi moralo biti bolj počasno in bolj umirjeno zaradi česar tudi takšnega stresa ne bi bilo kot pa je danes prisoten.

Upokojenci morajo vedno najbolj gledati, da imajo urejeno zavarovanje upokojencev, da imajo vse urejeno, sploh, ker so že v bolj večjih letih, potem morajo gledati doma na to, da bo vse urejeno v hiši, stanovanju, bloku, poskrbijo kdaj za svoje vnučke, jih peljejo naokoli na sprehod, sladoled in tako naprej. To je tisto kar je treba najprej pogledati. Še najbolj pomembno pa je, da se ljudje družimo med seboj, se ne kregamo in poskrbimo drug za drugega, ko smo v težavah in ne, da samo iščemo napake na ljudeh. Živite torej počasi in umirjeno, to je najboljše za vaše zdravje.