Wolt – aplikacija za dostavo hrane

Še ena dobra aplikacija, brez katere si (v kratkem) ne bomo več predstavljali vsakdana. V časih, kjer se nam vedno bolj mudi in ni časa za hrano, ljudje prepogosto zavijemo v kontejnerje s hitro prehrano. Prvih 10 minut smo zadovoljni, nato pa se nezdrava živila začnejo poznati na našem počutju in telesu…

Tukaj nas lahko reši WOLT! Prijazen dostavljalec nam v roku 20-30 minut na dom pripelje okusen (in če želimo zdrav) obrok iz priljubljene restavracije. Če še niste na WOLTu ne pozabite še na ugodnost – 7 dni brezplačnih dostav, za dodanih 5 eur dobroimetja pa kliknita tukaj za woltovo promocijsko kodo.

Še uradna predstavitev WOLT-a iz APP STOREa:

Najhitrejša dostava iz restavracij in trgovin v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju in Kopru. V 30 minutah na tvoj naslov dostavimo pico, burger, azijsko hrano, pijačo, živila, darila in cvetje. Izberi restavracijo ali trgovino, obkljukaj, kaj želiš, za dostavo poskrbimo mi.

Ni časa za kuhanje? Ti prinesemo kaj iz trgovine? Vemo, kako se počutiš. Zato smo na Woltu ponudili dostavo iz več kot 500 različnih trgovin in restavracij.

Svoje naročilo lahko z odštevalnikom časa spremljaš v živo. Za vsak slučaj pa ti bomo poslali tudi obvestilo nekaj minut pred dostavo.

V primeru, da potrebuješ pomoč pri naročilu, si želiš spremeniti naslov ali si kaj pozabil naročiti, ti bo naša ekipa priskočila na pomoč v prvi minuti. Kontaktiraš jih lahko preko aplikacije

Plačilo izvedeš kar direktno preko aplikacije s svojo plačilno kartico, Apple in Google Pay.

Wolt je s tabo tudi, ko obiščeš druge države. Trenutno ga lahko uporabljaš v 145+ mestih na Japonskem, v Nemčiji, Izraelu, Finski, Švedski, Norveški, Danski, Estoniji, Latviji, Litvi, Češki, Madžarski, Poljski, Hrvaški, Srbiji, Georgiji, Grčiji, Slovaški, Sloveniji, Cipru, Malti, Azerbajdžanu in Kazahstanu. Vsak dan pa se seznamu pridruži še kakšno novo!