Tigrovi protibolečinski obliži

Prebivalci vzhoda imajo drugačen pristop k odpravi bolečine, kot mi zahodnjaki. Osredotočajo se na sam izvor težav in ne zgolj na simptome. Pri tem skušajo vzpostaviti naravno ravnovesje v telesu in poskrbeti za hitrejše samozdravljenje. Sami veste, da je bolečina zaradi starih poškodb ali revmatičnega obolenja zelo  dolgotrajna in izjemno moteča. Odpravite jo lahko na različne načine, vendar je najbolj priporočljiva nega z naravnimi sestavinami in skrbno izbranimi zdravilnimi rastlinami.

Tigrovi obliži začuda ne vsebujejo tigrov.

Bolečino zaradi starih poškodb, revmatskih obolenj ali vnetij je včasih težko odpraviti. Zdravljenje na zahodu ponavadi poteka na podlagi kombinacije fizioterapije in jemanja zdravil. Veliko zdravil služi zgolj kot protibolečinsko sredstvo in ne odpravi vzrokov za nastanek težav. Slednje je možno odpraviti z uporabo kombinacije eteričnih olj in izvlečkov hitro delujočih zdravilnih rastlin. Tigrovi protibolečinski obliži delujejo globinsko in lokalno. So popolnoma naravni in dokazano učinkoviti.

Vsaka naravna sestavina tigrovih obližev ima svoj namen in način delovanja. Mošus deluje protivnetno, mira poskrbi za obnovo kože, meta razširi krčne žile in poveča cirkulacijo krvi, ingver deluje protivnetno, žafran olajša mišične krče, olibanum poskrbi za hitrejše celjenje kože, breskev pa ohranja vašo kožo mehko in svežo. Zelišča in eterična olja delujejo tako na ravni kože, kot tudi globinsko. Koža se prijetno ohladi, s čimer se zmanjša tudi bolečina. Povečana cirkulacija krvi prinese dovolj kisika in hrane do celic, kar privede do hitrejšega zdravljenja. Med zdravljenjem se otekline zmanjšajo, kar vam omogoča brezskrbno življenje brez bolečin. Dodani aromi mentola in kafre pa delujeta tudi protistresno in sproščujoče.

Zaradi močne koncentracije eteričnih olj in zdravilnih učinkovin, obliže uporabljajte 8 ur s 24 urnim premorom. Tigrovi protibolečinski obliži naj bodo nameščeni na obolelo mesto že ob prvih znakih težav. Svoj dan lahko potem brezskrbno nadaljujete brez dodatnih gibalnih omejitev. Učinkovine bodo enakomerno prodirale skozi povrhnjico kože v telo in poskrbele za globinsko odpravo bolečine.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Creampie