Podloga za jogo

Športni duh v športnem telesu. Vsako majhno gibanje človeku lahko zelo pomaga, da ohranja zdravo telo in zdravega duha. Tako je lahko na primer joga. Kdor se začne z njo ukvarjati in se nauči prav izvajati vaje bo za svojega notranjega duha naredil ogromno. Vendar, ko se začne z jogo je ne moremo seveda izvajati kar na tleh, kajti bilo bi malce pretrdo, zato si je dobro omisliti nekaj kar se imenuje – podloga za jogo. Ta podloga za jogo človeku zelo olajša vso izvedbo celotnih vaj.

joga4

Joga absolutno deluje na vse vidike človekovega delovanja: tako na vitalnega, fizičnega, emocionalnega, psihičnega in še kaj bi se našlo. Zelo zanimivo pa je tudi to, da obstaja zelo veliko različnih vrst joge in namreč raja, hatha, jnana, karma, bhakti, mantra, kudalini, laya in tudi tukaj bi se še kaj našlo. Torej glede na to kaj se odločite vaditi je podloga za jogo ključnega pomena! Bi se na primer šli ukvarjati z jogo misleč kako boste potem bolj sproščeni, vendar ker vam manjka podloga za jogo bi bili še bolj trdi kot pa ste bili pred začetkom izvedbe.

Torej kaj ste se naučili, da je ključnega pomena? Podlaga za jogo. Nihče noče tega, da bi ga vse še bolj bolelo kot prej, kajne? Zatorej hitro kupiti to, ter vaditi vsak dan sproščujoče vaje zase in za svojega notranjega duha!