Počakaj dan, dva, tri … za?

Spletnih strani je danes malo morje. Imaš polno strani z oblačili, obutvijo, modnimi dodatki in še in še. Moja obsesija je enkrat takšna drugič takšna. Nedolgo nazaj sem bila v elementu in na lovu samo za oblačili, drugič sem bila na lovu za obutvijo, in jaz si vzamem res čas za te reči ter prebrskam resn ogromno strani, da najdem to kar mi je res všeč. Moja trenutna obsesija pa so ure in našla sem kar nekaj teh strani z urami, ampak najbolj mi je v moje učke padla stran rocnaura.si in tukaj imam nagledane štiri ure! Štiri!

Prvo sem si rekla, maximalno dve uri si vzamem. Ampak nato, ko sem si naredila ožji izbor nikakor nisem več  mogla izbirati med temi štirimi, in po mojem enodnevnem premlevanju sem se na koncu odločila, da bom pa vzela kar vse štiri. Moja navada je namreč ta, da ko najdem nekaj kar mi je res všeč, ampak ne vem če bi to kupila, si vzamem en dan časa in prespim zadevo in če mi je drug dan še vedno vse tako všeč, da se nikakor med določenimi stvarmi ne morem odločiti si nato kupim kar vse.

Včasih si vzamem dva dni za premišljevanje in če je po dveh dnevih še vedno to to, potem si pač morem kupiti. Ker marsikdaj se mi je namreč zgodilo, da sem si kupovala stvari in potem mi je to samo stalo v omari, sedaj sem si pa rekla, da moram nehati tako razipavati z denarjem in da si ne kupujem več stvari, ki mi niso 100% všeč. In moram reči, da sedaj ko moje nakupovanje prakticiram takole je v uporabi res vse in tudi denarja ne porabljam več za stvari, ki jih nato niti enkrat ne nosim. Če si tudi ti takšen/-na kot jaz, najdi način, ki bo tebi ustrezal, da tudi ti spremeniš svoje početje. Vse se da, če se če!