Partnerska zveza in sex

Partnerske zveze znajo biti včasih naporne, velikokrat, večina časa pa je to eno samo veselje. In, da vse funkcionira kot je treba je super, če se držimo nekaj načel: vzemite si čas en za drugega, pogovarjajta se, ostanita radovedna, cenite svojega partnerja, dajte prostor svoji ljubezni kar pa pomeni, da je potrebno, da znata poskrbeti tudi za kakšne lastne aktivnosti (torej v postelji). Če ne vesta kako popestriti zadeve vama priporočam sex shop, kjer lahko najdeta milijon malih stvari, ki bi vama znale popestriti dneve in noči. Verjamem, da se vam že zdi življenje tako monotono in da več ni to to, mogoče se vam včasih zazdi, da sploh niste zaljubljeni v svojega partnerja, ampak temu ni tako, problem je samo v tem, da se morata posvečati veliko sebi, vajinemu odnosu in se truditi, da spolnost ni nekje tam na stotem mestu.

Rezultat iskanja slik za kreganje

Res je, spolnost je marsikomu nekaj nič pomembnega, nekaj ne nujnega, ampak, ko pa pogledamo iz druge strani pa je dokaj pomembna. Spolnost nas tudi pomiri!!! Ste že slišali kdaj za to, da ko se partnerja skregata, sta jezna en na drugega kot risa, potem pa sta po velikem kregu že skupaj v postelji in počneta stvari, ki se pač počnejo v postelji in tudi seks je mnogo boljši po močnem kreganju.

Rezultat iskanja slik za spolnost

Ne, da bi vam priporočala, da se kregajte in se nato pojdite ljubiti, to ne! Ampak, če pa se slučajno res skregate vas bo to pomirilo in še mnogo boljše bodo posteljne aktivnosti kot ponavadi ko se ne skregata, resno, smešno se sliši ampak je res. Tako, da če si hočeta popestriti malce aktivnosti, hitro na splet na sex shop in si najdita nekaj da bosta poredna!