Miele: Prostostoječi kavni avtomati

Verjetno nismo edini, ko rečemo, da se nam zjutraj pogosto mudi v službo in tako nimamo niti toliko časa, da bi na hitro popili skodelico kave. Temu moramo narediti konec. A kako? No, mogoče je ena od rešitev Mielejev prostostoječi kavni avtomat.

Mielejevi prostostoječi kavni avtomati so povsem preprosti za uporabo. Upravljanje aparata pač ne more biti udobnejše. S prikazovalnikom na dotik, ki omogoča intuitivno upravljanje, se z le nekaj kratkimi dotiki lahko potopite v aromo svoje najljubše kave. Vsi avtomati s sistemom kave v zrnju nudijo funkcijo OneTouch for Two. Ta omogoča istočasno pripravo dveh okusnih kavnih specialitet z enim samim pritiskom na gumb. Ustrezni program se zažene povsem avtomatsko in tako pripravo napitkov naredi še enkrat hitrejšo, tako da vam, cenjenim uporabnikom, ostane več časa za užitek v dvoje. Če pa imate bolj obsežen obisk lahko z zgolj pritiskom na gumb vaš aparat pripravi do kar osem skodelic kave zaporedoma v poseben vrček. CM7 pa omogoča še dodatno možnost priprave vode za čaj, po želji za eno skodelico ali cel čajnik.

Funkcija CupSensor vam olajša uporabao kavnega avtomata Miele. Ta inovacija zazna višino skodelice in pomakne centralni izliv v pravi položaj na višini med 8 in 16 cm. Zaradi idealne razdalje je preprečeno brizganje napitka, zagotovljeni pa sta tudi popolna temperatura kave in optimalna kremasta pena. Po pripravi mleka se centralni izliv premakne za 1 cm navzgor, da se ne umaže.

Vklop in izklop kavnega avtomata lahko individualno nastavite po svojih željah. Prvo kavo si tako lahko pripravite že navsezgodaj zjutraj, zvečer pa se aparat izklopi povsem samodejno. Da se varčuje z energijo, se lahko kavni avtomat povsem izkloši tudi po daljšem času neuporabe.

Vsak uporabnik ima drugačen okus. Prostostoječi kavni avtomati Miele se tega dobro zavedajo. Odvisno od okusa lahko tako spontano prilagodite parametre priprave. Količino zmlete kave in vode lahko v načinu za strokovnjake nastavite še med samim postopkom priprave. S tem svojim gostom vedno znova lahko ponudite popoln kavni napitek glede na njihove želje.

Imejte popoln pregled na pripravo kave z lučko BrilliantLight. Mehka svetloba svetlečih diod osvetli skodelico in tako poskrbi za prijetno vzdušje v vaši kuhinji. Poleg popolne svetlobe, kavni avtomati poskrbijo tudi za popolno spenjeno mleko za vse vrste kavnih specialitet. S penilnikom lahko v hipu pripravite vroče ali spenjeno mleko. V le nekaj sekundah segreje oz. speni mleko neposredno v skodelici oziroma kozarcu. Na koncu ga lahko udobno pomijete tudi v pomivalnem stroju.