MIELE: INDUKCIJSKA KUHALNA PLOŠČA

Z novo Mielejevo generacijo vgradnih kuhinjskih aparatov lahko vsak kuhar najde svoj ritem in z njim pot do popolnih kreacij. Indukcijska kuhalna plošča generacije 7000 pri tem omogoča vso svobodo, ki jo potrebujete.

Nove kuhalne plošče so varne za uporabo, enostavne za vzdrževanje in kar je najpomembnejše so tehnološko dovršene. Odlikuje jih inteligentno prepoznavanje posode, ki zazna, če posodo premaknete ter skupaj z njo premakne tudi nastavljeno temperaturo. To pomeni čudovito svobodo in fleksibilnost pri pripravi obroka v več posodah. Hitro, varno in enostavno. Indukcija vas bo spremljala po celotni površini kuhalne plošče. Posodo lahko premikate po želji.

Generacija 7000 predstavlja funkcijo Con@ctivity. Napa se avtomatsko odzove na vsak korak kuhanja. Tako se boste popolnoma posvetili vašim kreacijam medtem ko se bosta osvetlitev ter moč odsesavanja sopare samodejno prilagajali.

Po zaslugi izjemno premišljenega in inovativnega dizajna površine lahko posode po celotni površini premikate skorajda neslišno.

Indukcijske kuhalne plošče Miele so elegantne in se podajo k prav vsaki kuhinji. Najnovejših aparatov ne odlikuje zgolj prestižen videz. Zavidljiv ugled so si zaslužili s svojimi neverjetnimi zmožnostmi, s katerimi delo olajšajo tudi najbolj izurjenim kuharjem.

Generacija 7000 ne ponuja zgolj indukcijskih kuhalnih plošč. Oglejte si pestro ponudbo pečic, kavnih avtomatov ter pomivalnih strojev. Vsi aparati so natančno dovršeni, poleg tega pa se odlikujejo z dolgo življenjsko dobo. Nova generacija je namenjena prihodnosti. Njenemu brezčasnemu dizajnu preprosto ni para. Z najboljšimi kuhinjskimi aparati boste sebe in svoje bližnje lahko postregli s popolno pripravljenimi mojstrovinami.