LED display

Kaj sploh je led display, za kaj se uporablja? Ta zadevica je fenomenalna, če imate kakšno trgovinico oz. trgovino (manjša ali večja, nima veze), da ljudje vidijo, da ste vi tam. Ste kdaj videli po filmih, ali pa tisti, ki ste že prepotovali kar nekaj sveta, sploh v tujini se mi zdi, da so tovrstne table mnogo bolj popularne kot pri nas, ali se meni to samo zdi? Pri nas vidimo bolj navadne table, pač klasične, ne preveč vpadljive, ampak elegantne bi jaz temu rekla, led display pa je že če hočeš biti bolj opazen, da ljudje takoj opazijo, da pa tam nekaj je.

Jaz osebno za tovrstne displaye nisem, bolj mi je všeč klasika, to priznam, ampak določenim stvarem pa to paše, pač odvisno s čim se ukvarjaš, kaj prodajaš, kaj je tematika, če bo ustrezala v prostor ali ne. danes če le imaš denar dobiš lahko popolnoma vse to je dejstvo, prav tako moreš imeti malce žilice za estetiko in si lahko ustvariš res prelepo trgovinico oz. s čimerkoli se pač ukvarjaš, ni treba da je ravno trgovina.

Če imaš žilico in ti je v veselje se lahko pa ukvarjaš s proizvodnjo kakšnih teh displayev in jih izdeluješ za druge firme. Možnosti je res nešteto le dati se ti mora. Tudi sama imam veliko zanimivih idej kaj vse bi lahko počela oz. bom počela, ampak kaj ko se nikakor ne morem spraviti zraven in pri meni to vse tako traja in traja da se prav vedno leto obrne naokoli in nisem naredila NIČ. Pri meni je to enako kot pa če grem v fitnes, tudi tam če nimam nekoga da me žene se nikakor ne morem spraviti skupaj in da bi to počela skoz, nekako obupam in enako je pri poslu. Preveč sem lena, tega se zavedam. Če ne bi bila tako lena bi lahko naredila in imela res marsikaj, samo lenoba me ubija! Tako da ne biti leni, čimbolj bodite ustvarjalni in vse vam bo šlo kot je treba.