Ko je čas za … ->

Velikokrat si za kaj trdimo, da še ni čas, da to uresničimo, da začnemo delati na tem, da začnemo nekaj jemati in velikokrat si zelo dolgo zatiskamo oči, da je nekaj potrebno narediti. Dajmo za primer moške, moški so tako »macho meni«, tako jim jaz pravim, ko ne pustijo, da kdo kaj proti jim reče, če jim rečeš na določeno temo kaj jih tako zaboli in imajo takšen ponos, da te kar glava boli, ampak ja, da bi pa kdaj priznali, da je nekaj narobe, oz. da bi kdaj izpovedali svoja čustva to pa ne, ker imajo tako velik ponos. Saj ne rečem, tudi ženske imamo na določenih področjih svoj ponos, ampak pri moškem pa je to drugače, ko ga užališ ga res užališ in je jezen in puff izgine.

Bog ne daj, da mu kaj rečeš preko njegove moškosti in če kaj ni ok, da ne funkcionira kaj kot je treba ali kaj podobnega, to je jeza in pol. In da mu omeniš, da bo potrebna kakšna kamagra, da se v postelji kaj obudi in prebudi, joj joj, to je katastrofa. Na določenih področjih se lahko hecaš koliko se hočeš pa ne bodo jezni, ampak glede te stvari, tukaj pa se nimaš kaj za hecati, ker je katastrofa. Ampak tudi jim pa ne moreš dopovedati, da se nimajo kaj za sramovati, ker pač v življenju ne gre vse kot je treba.

Ženske tudi, če imamo težave s hormoni, pa si recimo nismo same krive, da je enega hormona premalo oz. preveč in potem nimaš takšne želje po spolnosti in smo tudi jezne, da se nam to dogaja, ampak vse to tako naredi večinoma stres, ker živimo res v preveč stresnem okolju. In ti recimo hočeš svojemu partnerju nuditi vso ljubezen tega sveta in se ljubiti z njim in ne vem kaj vse pa ne moreš, ker ti je libido tako zelo padel. In ja, oboji imamo težave, in priti iz teh težav zna biti kar zakomplicirano, ampak vse se da če se le hoče, le odlašati ne smemo!