KAKO VSAKODNEVNA UPORABA RAZKUŽIL VPLIVA NA KOŽO?

Se tudi vi spopadate s suho kožo, občutljivimi in razpokanimi členki? V mrzlih dneh se te težave le še stopnjujejo, letos pa nam kožo kvarijo tudi razkužila, ki so vse prej kot nežna in primerna za občutljivo kožo.

KATERO RAZKUŽILO JE PRIMERNO?

Še pred nekaj meseci marsikdo ni podrobneje poznal razkužil in njihovih sestavin. Danes pa so del našega vsakdana. V poplavi izdelkov je dobro prepoznati primerno, saj se ob vsakodnevni uporabi lahko pojavijo težave. Razkužila, ki vsebujejo alkohol so definitivno preveč agresivna za kožo rok. Takšna razkužila povzročajo pekoč občutek ob uporabi, imajo neprijeten vonj in so škodljiva koži. V današnjih časih se uporabi dezinfekcijskih sredstev ne moremo izogniti, zato poskrbimo za primerno zaščito rok. V zimskih dneh so naše roke izpostavljene izsušenosti, koža na členkih hitro popoka, kadar na takšno kožo nanesemo še razkužilo pa lahko pride do pekoče bolečine in neprijetnega občutka. Poiščite dezinfekcijsko sredstvo, ki je koži prijazno, ne vsebuje alkohola in je primerno za razkuževanje rok in ne površin. Kljub previdnosti pa se koža na rokah izsuši, postane groba in trda, da pride do obnove povrhnjice pa lahko traja tudi več mesecev. Zato vam predstavljamo kremo za roke, ki bo vaši koži dala zaščito pred agresivnimi sredstvi in ji povrnila mehkobo in nežnost.

SPOZNAJTE REŠITEV ZA OBČUTLJIVE ROKE

Predstavljamo vam vlažilno kremo za roke Lux-Factor AQUA, ki vam nudi popolno obnovo kože. Obogatena je z vitamini in provitamini, ki kožo hranijo ter skrbijo za sijoče in zdrave dlani. Prodre globoko v kožo in zagotavlja vlažnost. Z blagodejnim učinkom kožo pomirja in ohranja nežno, pri čemer pa ne pušča mastnih sledi, je lepo mazljiva in hitro vpojna. Je dermatološko testirana, zato jo lahko uporabljate na vseh tipih kože. Vsebuje 100 % naravne sestavine, s tem pa je primerna tudi za vegane. Je tudi vam pri kremi za roke pomemben vonj? Seveda, Lux-Factor AQUA je prijetnega vonja, ki ne draži in ni vpadljiv. Zaznali boste nežen vonj mandarin, ki vam bo dal še dodatni občutek svežine.