Kaj potrebujemo?

V življenju imamo ljudje vedno veliko želja. Hočemo vse imeti, vendar je največji problem samo denar. Če bi vsi imeli denarja na pretek bi imeli vedno lahko vse kar bi nam poželelo srce, vendar pa žal temu ni tako. Ljudje imamo neka omejena sredstva. Koliko pač zaslužimo na mesec toliko si tudi lahko privoščimo. Prvo, ko dobimo plačo vedno gledamo, da imamo poravnane vse položnice, potem, da imamo za hrano in šele nato pride na vrsto luksuz. Določenih stvari si res mogoče ne moremo takoj privoščiti, ker veliko stanejo, lahko pa varčujemo in si nekega dne pa lahko privoščimo. Potem je tukaj tudi možnost, da si vzamemo kredit in lahko uredimo vse naenkrat, če smo le zmožni vzeti kredit.

Image result for prezračevane fasade

Tako je tudi naredila moja teta. Urejali so si zunaj fasado, denarja ravno nimajo doma kot neki politiki ali pa ameriške zvezde tv.ja, ampak niso pa tudi ne na slabem glede denarja, ampak vseeno fasada pa spet ni majhen zalogaj. Teti so vedno bile všeč prezračevane fasade, vedno je hotela imeti to, ker je mnogo bolj trajnejša fasada, bolj kakovostna in učinkovita. Le to je na koncu tudi dobila, saj si je tega res tako zelo želela, da ni nikoli obupala.

Fasade, nova streha, obnove nasploh ne stanejo samo par eurčkov, to stane kar nekaj in teh kar nekaj nima vsak doma, včasih je treba malce pomisliti kako priti do tega, da lahko vse dobimo kar hočemo. Glavno je, da ne obupamo in ne rečemo, eh tega pa nikoli ne bom imela. Ne! Ne smemo tako razmišljati, vedno se vse da če se le hoče!