Iti s tehnologijo naprej ali ne?

Laserski merilnik razdalje KXL E40 je ena izmed res boljših zadev in investicij v kar sem trenutno vlagal. Ponavadi sem bolj OLD SCHOOL ali kako bi rekli, bolj sem na tiste stare reči navajen in stari principi dela in tako naprej. Vendar sem si rekel, da moram iti s časom malce naprej zato sem si omislil tale laser, ker ga vsi moji prijatelji, sodelavci, znanci hvalijo in sme si rekel, pa ok pa da vidim te, če je res vredno svojega denarja ali ne. Ko sem to prejel domov, kar moram reči da je bilo zelo hitro kar se dostave tiče, mi je to zelo všeč.

Rezultat iskanja slik za talking man

Priznam pa, da sem se na začetku kar malce lovil s tole napravico. Nisem ravno najbolj za to tehnologijo kot sem že prej rekel in moral sem iti parkrat skozi navodila, da sem sedaj začel sploh pravilno uporabljati tale meter.

Ima kar nekaj dodatnih funkcij in po eni strani je to super, po drugi strani za takšne laike kot sem pa jaz pa mogoče vendarle ni tako super. Ampak, ko začneš razumeti ta meter in ga dejansko preštudiraš ter točno nato že veš kako in kaj potem pa začenja postajati to super zadeva, ampak pač moreš imeti malce voljo do tega. Ker vseeno je na nek način lažje starejšim da tisti meter postavijo in ročno vse preračunajo, ampak po drugi strani je pa vseeno lasersko hitreje in tudi mnogo bolj natančno. Pač, popolnoma vse je odvisno od tipa človeka. Jaz sem bil zelo dolgo proti, ampak kaj naj, treba je iti malce naprej s tehnologijo in tudi kar se tiče dela. Če že zdaj obstajajo takšne tehnologije, kako bo to šele čez dvajset, trideset let. Uffff, ne vem če bi se znašel v tem več, hehe.