Darila za vse priložnosti

Ste že bili v situaciji, ko ste zaradi nešteto opravkov, stresa na delovnem mestu ali drugih razlogov popolnoma pozabili na obletnico, rojstni dan ali neko priložnost za katero potrebujete darilo? Najbrž je tako zagato imel že marsikdo izmed vas, in ja priznam, tudi jaz. Ob večnem pomanjkanju časa in hitenju po opravkih, je zato Bags&More odlična rešitev za vse nas, ki se zadnji trenutek odpravimo po nakupih, saj ima na enem mestu ogromno izbire. Darila, ki jih ponujajo so namenjena prav vsem starostim, zato je malo verjetno, da ne bi našli darila, ki bi ustrezal obdarovancu. Beležke, skodelice, etuiji, podloge, ure, torbe, peresnice in še in še bi lahko naštevali. Izbira daril v Bags&More je resnično pestra.

Set čajnik je odlično darilo za različne priložnosti

 

Darila tudi za najmlajše

Daril so še posebej veseli otroci, ki komaj čakajo, da dobijo in odprejo svoje darilo. Bags&More ponuja širok spekter igrač, vse od plišastih medvedkov, paketov za ustvarjanje, nalepk, lesenih igrač, peresnic… Izbiri resnično ni konca. Ste se kot otrok igrali z gumitvistom? Tudi mene ob besedi gumitvist daje nostalgija. Odlična in zabavna igra, ki smo se jo igrali kot otroci, je dandanes še vedno zelo priljubljena. Zakaj ga ne bi podarili otroku za rojstni dan, hkrati pa mu lahko pokažete kako se stvari streže. Na voljo pa imate tudi veliko lesenih igrač, s katerimi se bodo otroci učili in se ob enem tudi zabavali.

Ne pozabite na…

… darilno vrečko in voščilnico! Na voljo so pisane in enobarvne darilne vrečke, ki bodo poskrbele, da boste vaše darilo prenesli do obdarovanca. Seveda pa darilo ni popolno brez čudovite voščilnice in prijaznih, lepih želja. Izberite pravo darilo, voščilnico in darilno vrečko in že ste polno opremljeni za obisk obdarovanca!