Balternativna oblika zdravljenja

Oblik zdravljenj je dandanes kar veliko, seveda je odvisno od človeka do človeka za katero se bo odločil. Nekaterim je všeč eno, drugim drugo in prav je tako. Recimo balternativna oblika zdravljenja je posebna, potem spet tretja pa ponovno drugačna. Prav tako je odvisno kaj hočemo pozdraviti, vsaka stvar je ustreza vsemu, moremo točno vedeti kaj hočemo in moramo pozdraviti, da vemo h komu se napotiti oz. koga pravzaprav poiskati za pomoč.

To je enako, če telovadimo, in hočemo učvrstiti mišice na rokah, delamo pa vaje za noge, pač točno je potrebno vedeti kaj in kako, kajti vsaka stvar ni za vse. Primer telovadba in primer zdravljenje telesa je enako, vedeti moreš pri čem si in kaj potrebuješ. Določeni ljudje nato pridejo k napačnim ljudem, ker si trdijo, da potrebujejo točno njih in seveda potem ni nekih pozitivnih učinkov in so seveda jezni in za njih seveda nato nič ne učinkuje ter tovrstno metodo blatijo.

Res pa je da mogoče vsakemu vse ne ustreza in nekomu bo le to pomagalo spet drugemu ne bo, vsekakor ne more biti vsem vse enako všeč, to je dejstvo, vendar določeni ljudje so trmasta, zelo trmasta bitja in če njim ne pomaga potem je to za v smeti in je že cel halo. Ampak kaj hočemo, tudi takšni morejo obstajati, negativčki jaz temu rečem. Vendar dragi ljudje, življenje je preveč lepo da bomo negativni, bodimo pozitivčki!