Bags&More: Luka Dončić šolske potrebščine

Luka Dončić, čudežni deček, ki se na drugi strani luže kuje v zvezde, je poleg košarkarskih treningov moral, kot vsi otroci, opraviti vrsto šolskih obveznosti. Da pa otroci tudi med učenjem ne bi pozabili slediti svojim sanjam, je izdal kolekcijo šolskih potrebščin, z namenom, da bi jih na to ves čas opominjal. Izdelke si  lahko zagotovite v galanterijah Bags&More ali na njihovi spletni strani bagsandmore.si.

Kolekcija Luke Dončića zajema popoln nabor šolskih potrebščin, ki jih vsakodnevno uporabljajo vsi šolarji in dijaki. Podjetje Bags&More je poskrbelo za raznovrstne šolske in športne torbe, peresnice, bidone, mape, zvezke, risalne bloke, nalepke, denarnice, pisala in ostale drobnarije. Izdelki so primerni tako za najmlajše kot tudi za nekoliko starejše navijače.

 

 

 

 

Izdelki z logotipom ali podobo Luke so vam na voljo v različnih barvah (bela, modra, siva in pisana). Primerni so tako za dečke kot tudi za deklice. Potrebščine so izdelane iz umetnih materialov.

Trgovine Bags&More lahko najdete po vsej Sloveniji, kjer vas bo pričakala bogata ponudba izdelkov enega najboljših košarkarjev v slovenski zgodovini. Šolske potrebščine si lahko zagotovite tudi prek spleta, na povezavi bagsandmore.si. Za lažje nakupovanje je spletna stran oblikovana tako, da že pred samim iskanjem lahko določite, kaj točno iščete. Izbirate lahko med barvami in tipi izdelkov. Kaj torej še čakate? Hitro po nakupih!

Luka Dončić je velik vzornik ne le slovenskih, pač pa tudi nekaterih ameriških otrok. Je odličen primer, da brez dela ni jela in da nobene sanje niso prevelike. Naj imajo tak pogled na svet tudi vaši otroci.